KONTAKT OSS

TIMEBESTILLING

Timebestilling kan gjøres enten direkte på vår her eller via telefon +47 2308 3888.
Du kan også sende en epost til reception@daikai.no eller en forespørsel på sms +47 4116 2888.
Du får en bekreftelse på sms når din reservasjon er i orden
Vi foretrekker at du velger hvilken massasje du vil ha når du bestiller, men det er vanligvis ikke noe problem å ombestemme seg og velge en annen massasje når du er hos oss.
Hvis du bestiller for 2 eller 3 personer samtidig vil vi gjerne vite om dere ønsker å være sammen i et felles dobbeltrom eller trippelrom, eller om dere ønsker rom hver for dere.
Hvis du har skader, sykdommer eller plager som vi bør vite om og ta hensyn til er det fint om du opplyser om dette allerede ved bookingen. Det samme gjelder dersom du ønsker spesielt hard eller myk massasje eller har en preferanse for mannlig eller kvinnelig terapeut.
Vi anbefaler at du er ute i god tid, helst minst 5-10 minutter før timen skal begynne.

AVBESTILLINGER

Vi har som policy at vi ønsker at booking hos oss skal være så stressfritt som mulig. Så det koster ingenting å avbestille eller glemme en time. Men vi setter stor pris på at du informerer oss så tidlig som mulig hvis du ønsker å endre på en booking, slik at vi har mulighet for å la en annen få benytte den timen.
For grupper på 5 personer eller mer ønsker vi forhåndsbetaling, og eventuelle endringer må normalt gjøres senest innen 2 dager før booking-tidspunktet.

SPESIELLE ANLEDNINGER

Bursdager, bryllupsdager, forlovelser, jubileer eller en annen spesiell grunn til å feire? Våre eksklusive suiter for 2 personer, Silkesuiten og Perlesuiten, med utsøkt design og god plass kan skape en uforglemmelig opplevelse. Det er mulig å velge mellom en rekke forskjellige kombinasjoner av kinesisk Tui Na, japansk Shiatsu, kinesisk aromaoljemassasje, klassisk oljemassasje, ansiktsmassasje, hode-nakke-skulder massasje og kinesisk fotmassasje. En gruppe venner eller kolleger på inntil 12 personer kan også komme sammen og få en felles, sosial massasjeopplevelse samtidig i vårt fotmassasjeområde.
Et helt selskap på inntil 20 personer kan komme og få forskjellige typer massasjebehandlinger samtidig fordelt på flere rom, eventuelt inntil ca 40 personer kan være hos oss samtidig hvis man deler seg i to eller flere puljer og bytter på å slappe av med litt te og frukt og stille samtaler mens den andre puljen får massasje.
Send oss gjerne en email til reception@daikai.no med ønsket dato, antall personer og budsjettramme, så vil vi gjerne komme med forslag på en pakke til dere.

ADRESSER

DaiKai Wellness Retreats
Phone (+47) 2308 3888
E-mail reception@daikai.no
Facebook DAIKAI

NÆRMESTE STOPPESTEDER TIL ARBINS GATE 11 (VIKA)

Jernbanestasjon Nationaltheatret stasjon (ca 5 min gange, 400 m)
Trikk og buss Nationaltheatret eller Solli plass (ca 6 min, 500 m)

NÆRMESTE STOPPESTEDER TIL ROSTOCKGATA 68 (BJØRVIKA)

Jernbanestasjon Oslo S (ca 10 min gange, 800 m)
Trikk og buss Middelalderparken (ca 3 min gange, 240 m)

ÅPNINGSTIDER BEGGE DAIKAI: 09:00 TIL 21:00 7 DAGER I UKEN.

BEDRIFTSTILBUD

Vi selger representative gavekort på massasjebehandlinger i forskjellige prisklasser, godt egnet som trygge gaver til ansatte og forretningsforbindelser som tenker sunnhet og velvære.
Mange blir overrasket over hvor sosialt det oppleves å sitte ved siden av hverandre i dype lenestoler og få fotmassasje samtidig. Et felles besøk på DAIKAI med dine kunder for en times fotmassasje er en god måte å innlede eller avslutte en forretningsmiddag eller en krevende forhandling på, spesielt godt egnet sammen med kunder som ikke drikker alkohol, eller ønsker å redusere alkoholforbruket.
Ved landsmøter, årsmøter, kongresser og lignende kan vi arrangere at et besøk på DAIKAI inngår som en populær valgmulighet i programmet for grupper av ledsagere.
DAIKAI er også et moderne alternativ for å øke samhørighet på jobben - ”team-building”. Vi har god plass til grupper på 25 personer eller mer, og kan for eksempel tilby kombinasjoner der deltagerne veksler mellom velværebehandlinger og seminarer/foredrag med forskjellige aktuelle vinklinger. Ta gjerne kontakt på email reception@daikai.no hvis dere har planer om et spesielt arrangement der vi kan være med på å lage et skreddersydd tilbud.
Våre gavekort som gir 10% rabatt ved kjøp av 10 timer og 15% rabatt ved kjøp av 20 timer er både prisgunstige og en effektiv måte å administrere bedriftens bruk av DAIKAI for både representasjon, team-building og andre interne eller eksterne arrangementer