KAN MAN SE YNGRE UT ETTER EN MASSASJE?


I resepsjonene våre ser vi jo hver dag at våre kunder ser penere ut når de drar fra DaiKai enn da de ankom. Det er et velkjent fenomen at avslappede muskler i hele kroppen gjør at vi ser både yngre og roligere ut. 


Men vi har nok tenkt at den viktigste grunnen til at for eksempel kjente politikere kommer til oss og tar massasje før viktige TV-debatter, eller at en kjent amerikansk filmstjerne tilbragte 3 timer hos oss i Arbins gate før hun var vertinne for Nobels Fredspriskonsert, er at de vil kjenne seg mindre stresset i hele kroppen. 


For eksempel akkurat sinnarynken i pannen har vi egentlig ikke tenkt så mye på. En god wellness opplevelse med massasje i vakre omgivelser har så mange andre positive effekter. Rynker synes ikke vi er så viktige. Men det stemmer selvfølgelig som hudlege Jan Øivind Holm sier i Dagbladet 28 mars, at massasje kan redusere sinnarynken også. Og andre rynker, ihvertfall for en stund. “... den asiatiske kulturen har tusenårlig tradisjon på spesielle teknikker ved ansiktsmassasje, som glatter ut sinnarynken”.


Ansiktsmassasjen på DaiKai, enten alene eller i kombinasjon med for eksempel en japansk shiatsu massasje, kan anbefales dagen før som forberedelse til en TV-debatt eller en viktig presentasjon eller et viktig møte. Både sunn, behagelig og avstressende.

For dem som er ekstra interesserte i ansiktsmassasje kan vi anbefale disse bøkene som beskriver teknikker fra Japan, India, Vietnam og Kina. De kan også bestilles eller kjøpes i vår resepsjon. 

Og de som ønsker å booke vårt eksklusive, spesialtilpassede massasjekurs for 2 personer kan selvfølgelig velge å ha ansiktsmassasje som ett av temaene på kurset. På DaiKai tenker vi jo at ideelt bør man ha 10 minutters massasje hjemme hver dag, og så noen lengre massasjer på 60 eller 90 minutter fra en ekspert annenhver uke eller en gang i måneden. Da passer det godt å kunne gi litt hjemme massasje enten til seg selv eller til dem man bor sammen med.
LEGG IGJEN EN KOMMENTAR